Världsepilepsidagen 2020 O en del annat

I måndags den 10 februari 2020 firades världen över en dag som uppmärksammat diagnosen epilepsi.
vi var två ur styrelsen o en medlem o följare. Hans fru jobbar på bibblan där vi sågs i kommunhörnan.
Vi hade det trevligt o kul. Blev tekopp o en bulle på väven.
Startade min föreningsbana i epilepsiföreningen i stan på årsmötet 1987 o då 12 år o var flitigt med i styrelser i stan o länet o slutade runt 92-95. Förra året i mars 19 blev jag vald till ledamot i länets epilepsiförening. Vi har det bra o kul.

Roligt med o vara engagerad i uppdrag. Styrelsemöte i mars per telefon. Postat kvitton iafton o kommer nog fram på onsdag torsdag. Sedan iväg med nåt jag sålt på blocket o lades på lådande måndag kväll.
Jag väntar även på retur pengar från försändelser jag ångrat o hoppas på några hundra kronor tillbaka. Drygt 700 på två olika ångrade köp.
Hört de kommit åter o vet jag får pengar åter. Inte kommit än. Idag den 13 februari. Imorgon kväll denna tid är jag iväg på en trevlig o rolig helg med många synskadade personer. Har fått igenom ett dygn med ledsagartimmar med personlig ledsagare. Kommer o vara knäckt efter helgen men oj vad kul jag ska ha.

Jag har haft en inskolning här idag ihop med min kontaktperson.
Min nya gode man ringde igår o berättade att papper är inlämnade o hon sa om jag lämnade fullmakt kunde hon vara med på tisdag fm. Oj vad jag längtar efter detta möte o hoppas på en hel del mera hjälp efter mötet.

Ha de på er följare o en fin alla ❤️Dag o trevlig helg

4 kommentarer

 1. Jane Melander skriver:

  Jag tycker att det låter konstigt att man firar Epilepsidagen, precis som det är något positivt att man har epilepsi, bara min tanke! Inte roligt att få ett GM den dagen heller!

 2. Gerd Lundsten skriver:

  Galghumor kallas det!
  Stärker nog snarare kämpaglöden…..

  El vad säger du Emma?

  Kramkram!