Skapa loss helg med synskadade i stan.

Hej på er följare. Är med på en helg med alla grader på synskador. Helt blinda till de som ser lite mer som vanligt men ändå diagnoser.
Har sökt ledsagning utöver mina ordinarie timmar specifikt för denna helg o fungerar bra. Insett jag måste börja använda mina hjälpmedel på appar o försöka även om engelska. Testat o tittat på olika hjälpmedel o har skrivit till syncentralen om önskemål på det jag vill testa.
Jag måste ha något som läser o inte röra armarna så mycket.
Jo min värk är i sitt esse o värker till tusen. Jobbig typ

Tufft i livet med graden av synstatus o insett jag måste köra VoiceOver på heltid. Skärmläsare på Apple produkter.

Mår skit o gråter ledsen o värk trött tufft i livet o det är inte kul.
Skrev till en av de som var o pratade på ABF idag o föreslog några saker jag önskar på cirkel o kurser.

Tryckt på larm o fick lite hjälp. De hade en som låg på golvet de var tvungen att åka till o fall-larm o prio. Jag med svår smärta o blev lite priad
Vantrivs med larmpersonal o feg för o trycka på knappen. Tar emot. Pratat med en ssk på 1177 o de sa jag trycka på larm. O blev marginell skillnad o trivs inte o vara ensam mycket o är en social person.

Ger upp en förening o uppdrag efter årsmötet o lite ledsen. Det jag vill jobba med finns inte o ingen reseersättning får jag. Ingen får o inte jag heller vilket jag tycker jag borde få. Skillnad på funkis o vanligt folk

Otroligt ledsen o värk så jag mår inte bra

Kram på er o ha en fin kommande v