Har varit på Synrehabeliteringen o mejlat en del olika folk o kommun mm

Nu har jag varit till Synrehabeliteringen o bytt ut ett ruby elektroniskt förstoringsglas o lämnat tillbaka en läslinjal med förstoring o en talande klocka klara. Sedan pratat om min daisyspelare o nu fått lånat en under en period tills den andra är fixad. Gick o göra mycket på ett o samma besök.

Natten som gick var inte kompanjonen John blund spec bra. Lämnade mig orörd o mejlat lite olika folk. Lite om tillgänglighet o faktura o lite ditt o datt o hoppas på nån återkoppling på mina mejl under nattmorgonen.

Var upp o satt uppe när hemtjänsten kom o in i duschen o njöt o sedan frukost o sätta på tvätten o åkte iväg typ 8.30 o taxi lite sen. Den var uppe på sjukhuset när körningen kom o tar en stund o köra o hämta mig. Men allt gick bra. Stod ett nummer o nån kom ut o trodde det var en chaffis jag inte trivdes med. Fick veta att han börjat köra vanlig taxi o jag rullstolsbuss.

Trevlig chaffis som berättade att denna jag inte trivdes med bytt fordonstyp o glad o slippa den. Han var lite bakom flötet o fattade inte skillnader på ex vis olika röntgen o lite. Blev typ knäpp på honom. Men nu tror jag att alla jag åker med är bra o trevliga. Vissa lite småsvårt med men bara o sätta sig i bilen o åka. Dessa kör sjukresor. Har andra på färdtjänst o hörde ev att rullstols taxi färdtjänst har dessa vunnit sa han som körde hit mig o de andra kan överklaga o få se hur det blir.