Har nu bestämt mig för nya händelser i insatser

Jag har nu mejlat min handläggare på kommunen o strukit vissa insatser när jag överlever detta själv o sedan berättat vad som gäller vid flera duschar o saker.

Jag söker även annat som är i behov av som putsa glasögon o borsta håret en gång till om dagen. Känns bra.

Längtar till onsdag när jag ska klippa mig o även en körövning första på länge o inför advent. Blir tokig o inte få sjunga o nu äntligen dags igen efter en tids sjukrivning. O bli lite klippt o toppat o lugg o kollat igenom känns kul.

Har idag fått en ny ledsagare o hoppas vi ska fungera bra ihop. En ung kvinna 22 år o undersköterska o hoppas vi kommer o fungera.

Hon o den som fungerar perfekt idag delar lika på timmar från december.

Nu idag har jag duschat o fixat en del o haft ett litet städ o nu ätit lunch. Fått hjälp o slagit in paket. Dels julklapp o dels tack till den ledsagare jag lämnar o träffar sista gången på fredag o nu känns allt bra för mig.

Jag har läst många intressanta ljudböcker senaste veckan veckorna o de varit sträckläsning för mig varje bok. Går snabbt o lyssna på en bok.

Ha de bra på er

På återhörande kram

1 kommentar

  1. Jane Melander skriver:

    Det låter bra! Stå på dig Emma! <3