Händer en del nu o även black week

Fick brev om provsvar från läkare igår. Mitt långtidssocker ligger på 39 o hon tycker det är normalt o vi fortsätter med min dos på medicinen som jag tål bra.

Har idag gjort ett köp på mediamarkt på nätet o blev en ny iPad 2019 o 10,2 tum skärm o beställde skärmskydd o fodral på nätet o tog på delbetalning. Igår blev det inköp på ett kombo tangentbord o mus till ny dator.
Köpte en bok på pocket via nätet o blir julklapp el födelsedag. Han o jag fyller snart år o jag blir 45 o han 37 o vi är kusiner. Endast en kusin jag har. Vi är lilla tjocka släkten på julafton o juldagen.

Var på julbord igår med epilepsiföreningen o vi var på ett scandic hotell.
Nu har jag bra helg o bra personal. Nu ca 2 timmar till middag o bra folk

Imorgon bitti iväg till kyrkan o är värd o även med i kören o vi ska sjunga 4-5 sånger o alla återkommande. Advent av Otto Ohlsson

Gören portarna höga

hosianna Davids son

ett ljus är tänt.
Troligen hoppets klara låga med.

Jag kan dem ganska bra o kommer o gå bra

Mår riktigt bra förutom värken i kroppen o foten.

Ha de bra på er o trevlig 1 advent